Peut-ĂȘtre nous n'avons pas besoin d'amour. Peut-ĂȘtre c'est une aide que nous avons vraiment besoin (Maybe we don't need love after all. Maybe help it what we really need)

The Owner's Bio

My photo
Seminyak, Bali, Indonesia
Life is merely a journey to the grave, but to make the journey become a beautiful parade or a dark mourning ceremony is all in your hand.

About The Blog

nothing special. just a compilation of my feelings. feel free to read or use if it is not my own work (like song lyrics). stealing my own work will not give you any lawsuit, but please respect the owner by not taking any part of the content that is made by me without my acknowledgment and without putting my name on it. :]

April 21, 2010

smile

pagi ini mendung..
well, it's my favorite weather, but i kinda felt uneasy today. Yep, today my supervisor texted me and said that he needed to meet me later at 2 pm in language lab in my campus.

jeez, finally he finished correcting my draft.

well, but i kinda felt.. nervous.

I dunno, something suddenly creeped to my heart and made it beat faster than before.
well, recalling that my friend a weeks before showed me her draft and it was full of red marks that sid this must be change to this and that will be good if this and bla-bla-bla.

I just hoped that it won't happen to me.. :(

So I prepared myself and went out at 12, and then waited (kinda foolishly) in language lab for like two hours.
Meanwhile, I just noticed that there was a thesis examination in conference room inside the lab. And it's... kinda made me nervous even more. I mean, I'll be in that room around July (if I manage to deal with this on time that is). Man..

Then my supervisor came and gave a big smile (eh?). It turned out that his smile referred to 2 things: 1. he was pleased with my draft coz he found very minor mistakes in grammars and stuffs (yaaay! XD); 2. he was quite clueless about what the main topic is and in the end only gave a smile which implicitly means: well, goodluck then. I'll help what I can. Well, of course he sugessted me to add extra sources and quotation (Sir, dun u know that artificial language article is kinda HARD to find these days...? T-T)

should I be happy or frustrated? *sigh

April 15, 2010

impian konyol yang mungkin saja terjadi

aku bermimpi..

aku bermimpi aku berkeliling Indonesia,
bukan untuk jalan-jalan,
tapi untuk bekerja.

aku bermimpi aku bekerja di posisi dimana aku harus sering berjalan keluar kota,
keluar pulau,
dan kadang sampai keluar negeri untuk pekerjaanku.

aku tidak perlu berlama-lama ditempat itu,
mungkin dua hari sudah lebih dari cukup,
namun aku tak akan melewatkan tiap sudut tempat itu dengan kameraku,
dan detilnya akan kuabadikan dengan tulisanku.

lalu aku akan berpindah lagi,
terbang entah kemana terbawa oleh pekerjaanku yang membawaku pergi,
terbang bertemu orang-orang baru,
kenalan baru,
pengalaman baru.

aku bermimpi aku akan merasa lelah dengan kegiatanku,
namun aku akan selalu bisa tersenyum.
karena  ketidak-terikatanku pada satu tempat akan semakin membahagiakanku.

dan disaat aku letih dengan perjalananku,
akan selalu ada hal menarik dalam tiap tempat singgahku yang akan menarik perhatianku.

aku bermimpi hal itu akan terjadi,
dan aku benar-benar berharap hal itu dapat terjadi.

amin.

the ressurection (for better future I hope :P)

ta daaaaa!!!

I just change my blog! now it looks more pleasant than the previous dull-look. LOL

well,
some of you may find it regular,
but for me,
my blog is kinda.. cooler now (no, i don't install air conditioner.. -_-)

the only thing I need to do is writing better posts for you all guys!
:)

okay then,
wait for my new posts!!
:)

April 13, 2010

breathe a bit easier these days

setelah menunggu selama...hmm.. 2 bulan..
akhirnya..

bab tiga selesai juga.

tadi langsung ngumpulin ke dosen,
tinggal nunggu revisi.

dapat masukan juga dari dosen lain soal validasi data.
hm..
i feel like boosted again.
:)

hope it will end soon...

:P

April 11, 2010

unbelievable

beberapa bulan ini mulai terasa sedikit dari makna kata 'kemapanan' yang selama ini kudambakan - at least from romantical point of view-.

u see, dulu aku selalu ngerasa insecure dengan hubunganku. mantan2ku adalah orang2 yang, well, banyak disukai orang lain, dan sebagian lagi memang gampang gatelan... -_-
ditambah lagi aku orangnya gampang juga terlena dengan hal2 baru, dan entah harus diangap sombong, nipu, ato pamer, tapi fansku juga banyak... ohohohohohohohohohoho

(FYI, selama ini aku SELALU long distance. tragic isn't it, for someone who admits that he needs constant affection? Dari 20 mantan, yang pernah sekota ma pacar itu cuma lima (cuma?!), sisanya tersebar dari Aussie, Bali, Surabaya, Jakarta, Bandung, Kalimantan.)
Dari situ rasa ga aman tercipta. Aku jadi takut untuk dikhianati atau mengkhianati, sehingga akhirnya aku lebih sering 'mengakhiri' hubungan tanpa alasan yang jelas -i mean, daripada diputus mending mutus kan?-

namun sejak Januari lalu aku ketemu dia. Dia sedikit beda dari yang lain. Orangnya tidak begitu populer dan tidak begitu suka mempopulerkan diri (baca: narsis), dan sejauh ini kami bisa saling setia. Meski LD lagi (Malang-Jakarta, lalu Malang-Bali), hubungan kami selama tiga bulanan ini baik-baik saja, cuma tengkar sekali, sering diskusi, sering ngobrol via telpon, dan pernah ketemuan sekali selama dua mingguan.

Jujur ya,
kadang jadi sedikit tidak percaya dengan apa yang terjadi saat ini. Bener ga sih kalo ternyata rasa aman dalam berhubungan itu ada? Selama ini aku selalu berpikir kalau selama belum menikah, pacar masih bisa lepas dari tangan (udah nikah aja masih bisa lepas.. -_-). Dan lucunya saat ini aku sudah menemukan rasa itu padanya.

Yah,
semoga saja langgeng..
:)

April 07, 2010

Something I Suddenly Think Of

well,
it's taken from my previous status on Facebook.

"I'm not actually a loner. Somehow I'm so happy when they call or invite me to parties and stuffs, or simply send me silly messages. But I seldom come, I rarely reply.

I'm scared of being too close to them, coz when you got too close and get used to see them around and someday they're gone, you'll feel more pain loosing them.

Or maybe I AM a loner. I dunno. :P"


what do you think?